Reviews

Wat zeggen klanten?

 

"Met de expertise van Marjon kan ze je binnen een paar uur voorzien van een prachtige analyse en dito voedingsadvies. Heel blij mee! Ze werkt onafhankelijk. Dankzij haar advies heb ik weer een volle bos haar en blaak ik van de energie na een burnout."

Tine van der Meij

"Aan de hand van een bodyscan heb ik van Marjon nuttige en praktische adviezen ontvangen op het gebied van voeding en supplementen. Al korte tijd na het implementeren van haar adviezen voelde ik mij stukken beter. Ik zou een bodyscan aan iedereen aanraden; naast de nieuwe inzichten die je krijgt, is het een stap vooruit naar een gezonder en bewuster leven."

Anneke


"Echt een aanrader om een compleet en gedetailleerd overzicht te krijgen van alle systemen die werkzaam zijn in je lichaam. Ik heb deze scan in december bij Marjon en was verrast hoe accuraat de uitkomst was. Dit apparaat geeft veel meer informatie dan bioresonantie. Een aantal uitslagen waren al bekend bij mij, maar sommige uitkomsten waren compleet nieuw voor mij, maar vielen wel op hun plek. Ook erg blij met de (voedings) adviezen die Marjon gaf, een handig overzicht met veel goede tips die ik nu aan het uitvoeren ben. Heel benieuwd naar de volgende scan tzt!"

Miek Prinsen


"De verzuring in mijn benen van de 10 km testloop van 2 dagen terug was in 3D zichtbaar. In het spier/botten onderdeel kwam mijn diepe kuitspier links en mijn rechter bovenbeenspier in beeld op een 3D plaatje, daar voel ik ook inderdaad de meeste spierpijn. Ik vond het een bijzonder en nuttige ervaring en een mooi kado voor jezelf! Dank hiervoor Marjon."

Nanda Pot


"Ik heb mij verbaasd over wat de bodyscan allemaal laat zien en wat voor effect de behandeling daarna heeft. Ik ben de voedingsadviezen aan het opvolgen en ik voel mij daar veel beter door."

Ingrid Vasbinder-Uitendaal


"Marjon kwam bij ons thuis voor de bodyscan. Ontzettend handig, ze nam alles mee en ik kon in mijn eigen woonkamer relaxen op de behandeltafel terwijl mijn lichaam werd gescand van top tot teen. Heel fijn en zeer informatief ! "

Marissa Garland


"Bedankt dat ik wat gerustgesteld ben wat er gaande is in mijn lichaam. Ik wou dat ik je eerder ontmoet had. We houden contact!"

Roshina


"Waren twee super sessies Marjon. Heleboel informatie, heel duidelijk gebracht. Dank je!"

M. de Vries


"Hallo Marjon. Wat was het bijzonder, confronterend, intens en ik merk dat het nog steeds doorwerkt, niet alleen geestelijk maar ook fysiek (vanmorgen na 7 weken weer keer ongesteld). Ik ga ermee aan de slag en hou je op de hoogte. Nogmaals bedankt voor je hulp en je enorme kennis."

JH


"Bloedwaarden waren perfect, zelfs mijn cholesterol was als een juweeltje. Ik denk dat dat komt door dat supplement van jou. Dat werkt bij mij top. Ik ben al door eerste verpakking heen. Dank voor je interesse."

Sitske KuipersBodyscan  +  behandeling  + 

voeding + suppletie advies