Vergoedingen

Consulten worden deels vergoed door uw zorgverzekeraar afhankelijk van uw aanvullend zorgpakket

Ik ben aangesloten bij het CAT Collectief Alternatief Therapeuten
Controleer of u recht heeft gedeeltelijke vergoeding op

CATvergoedbaar | Vergoedbare CAT-therapeuten

Behandelcode 24000 Orthomoleculaire therapie
         Behandelcode 24005  Natuurgeneeskundige therapie

*Bodyscan4you houdt zich aan de GAT Beroepscode

De Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT) heeft op 29 april 2019 de GAT-beroepscode gepubliceerd. In deze beroepscode wordt duidelijk weergegeven wat de richtlijnen zijn voor professionele praktijkvoering van een alternatieve of complementaire therapeut die onder GAT-tuchtrecht valt. 

”In deze beroepscode wordt omschreven hoe een professioneel en redelijk handelend alternatieve of complementaire therapeut zich dient te gedragen terwijl deze in functie is. De GAT-beroepscode is geen verzameling van ‘strenge’ voorschriften maar bestaat uit handige tips en richtlijnen voor professionele praktijkvoering.

De eisen zoals ze gesteld worden in deze beroepscode zijn haalbaar voor elke professionele complementaire therapeut in Nederland, ongeacht discipline of opleidingsniveau. Het gaat er niet om dat een therapeut perfect is, het gaat er simpelweg om dat deze zich in de praktijk gedraagt zoals dit van een redelijk handelend en professioneel therapeut verwacht mag worden. Regels instellen ‘om regels in te stellen’ is niet interessant, als er wel regels komen dan moeten deze ook haalbaar en zinvol zijn. En dat is het doel van de GAT-beroepscode: het verbeteren van de beroepsgroep in het algemeen belang.”


"Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie gatgeschillen.nl

Ik werk als CAT-Therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie

GAT-beroepscode - GAT (gatgeschillen.nl)


*Ik ben niet verantwoordelijk voor de bovengenoemde vergoedingen. Informeer bij uw zorgverzekeraar of u voor vergoeding in aanmerking komt. 

Alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkend door de beroepsorganisatie.